top of page

Husqvarna Automower® robotske kosilnice

Robotska kosilnica Automower® zagotavlja popolno košenje ne glede na to, ali je vaša zelenica velika, majhna, preprosta ali zahtevna.

Z robotsko kosilnico Husqvarna Automower® bo vaš prosti čas zagotovljen. Namesto, da bi zgubljali čas s košnjo, boste lahko uživali z družino in prijatelji ter si krajšali čas s prijetnejšimi dejavnostmi. Robotska kosilnica bo vedno poskrbela za popoln videz vaše zelenice. Tiho in brez truda, v dežju ali soncu.


Primerna je za vsak vrt. Ker pa je vsak vrt edinstven, so na voljo številni različni modeli v široki ponudbi robotskih kosilnic Automower®. Pokrivajo vse od manjših mestnih vrtov do zahtevnih površin velikosti do 5.000 m2. Zagotavljanje celotne pokritosti kompleksnih zelenic z oddaljenimi območji in ozkimi prostori je zaščitni znak robotske kosilnice Husqvarna Automower®.

Vodilni na trgu robotskih kosilnic od leta 1995

Vse od predstavitve prve robotske kosilnice Automower® leta 1995 je družba Husqvarna poznana kot vodilno podjetje na trgu robotskih kosilnic.

Danes več kot 2 milijona vrtov po vsem svetu kosijo robotske kosilnice družbe Husqvarna. Robotska kosilnica Automower® se je pri zunanjih testih in anketah vedno znova uvrščala med najuspešnejše izdelke. Robotska kosilnica Automower® je znana po tem, da je izjemno zanesljiva, z minimalnim številom nepričakovanih prekinitev. Dan in noč, ob dežju ali soncu se lahko zanesete na kosilnico, da bo svoje delo opravljala brez težav.2 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page