top of page

Profesionalne robotske kosilnice Husqvarna Automower

Povečajte produktivnost in učinkovitost s pomočjo robotskih kosilnic Husqvarna Automower®, ki prinašajo enostaven in stroškovno učinkovit način košenja vseh vrst zelenic s popolnimi rezultati. Obenem vam prihranijo človeške ure, ki jih lahko zdaj porabite za zahtevnejša opravila.

Popolno košenje. Nižji stroški. Manj emisij.

Vodilni od leta 1995 Že več kot 20 let poganjamo razvoj robotskega košenja. S tem smo pridobili edinstveno znanje in izkušnje, ki so pripeljale do flote visoko učinkovitih profesionalnih strojev. Kadar koli izberete kosilnico Automower®, bodo vaši rezultati izvrstni. Neutrudno dan za dnem ustvarjajo popolno pokošene zelenice. Spodaj je 5 glavnih razlogov, zakaj so kosilnice Automower® pametna investicija za občine, gospodarske objekte, športne klube, oblikovalce krajine in druge organizacije od prvega dne naprej.


Zanesljivo delovanje ves čas, vse dni v tednu Kosilnica Automower® deluje dan in noč, je odporna na vremenske vplive ter zagotavlja izvrstne rezultate tudi v mokrem. Še več, napredni senzorji zaustavijo kosilnico, preden bi lahko prišlo do nevarnosti. Profesionalni vmesnik jo medtem varuje pred nepooblaščenimi posegi. V primeru kraje se kosilnica Automower® takoj zaklene. Vklopi se alarm, vgrajeni modul GPS pa sporoča njeno lokacijo.

Pustite zelen odtis Ker kosilnica Automower® deluje na elektriko, ne povzroča neposrednih izpustov. To pomeni, da z njo močno zmanjšate svoj vpliv na okolje. In ne samo to. Svoje delo opravlja tiho. Tehnika košnje z ostrimi, vrtečimi rezili ter inovativen motor znatno zmanjšata hrup, kar omogoča celodnevno košnjo vse dni v tednu tudi na območjih s strožjimi pravili glede hrupa. Slika na desni, ki temelji na praktičnem preizkusu, jasno prikazuje veliko razliko v tem, kako daleč seže hrup kosilnice Automower® v primerjavi z bencinsko kosilnico. Ali se želite v celoti podati v trajnostno smer? Preverite našo ponudbo orodij z baterijskim napajanjem.


Naj bo vsaka zelenica videti kot preproga Kjer koli se boste odločili uporabiti robotsko kosilnico Automower®, bo ta poskrbela za izvrsten rezultat. Tri kot britev ostra rezila s košenjem trave po majhnih koščkih poskrbijo za kakovost zelenice, ki je z običajnimi kosilnicami ni mogoče doseči. Hranila in voda, ki jo vsebujejo majhni odrezki trave, predstavljajo stalen vir gnojila za zelenico ter jo ohranjajo zdravo, gosto in zeleno. Zaradi naključnega vzorca košenja in nizke teže, kosilnice tudi ne puščajo vidnih kolesnic.


Sprostite dragoceni čas Automower® je lahko vaša najboljša naložba vseh časov. Sprostite človeške ure, da boste lahko več časa namenili zahtevnejšim opravilom in ustvarili večjo vrednost za svoje stranke. Poleg tega robustna zasnova, električni motor in dolgo trajajoča litij-ionska baterija poskrbijo za dolgo delovanje in manjšo potrebo po vzdrževanju v primerjavi z običajnimi kosilnicami. Na dolgi rok tako prihranite veliko denarja.
3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page