top of page

Tehnologija Husqvarna AIM

Pametna nega zelenice po meri na dosegu roke.


Vrhunska nega zelenice, ki podpira vašo vrtnarsko vizijo. Tehnologija Automower® Intelligent Mapping (AIM) zagotavlja popolno upravljanje zelenice neposredno iz pametnega telefona prek aplikacije Automower® Connect. S prilagodljivim upravljanjem območij lahko zdaj ustvarite prilagojen virtualni zemljevid vrta. Izboljšan virtualni zemljevid omogoča prilagoditev reza vrta, ogled vodilnih kablov in omejevalne zanke ter ogled lokacije kosilnice v realnem času. Prav tako aplikacija Automower® Connect omogoča preprosto prejemanje obvestil in spreminjanje nastavitev kosilnice od koder koli. Tehnologija AIM bo izdana s posodobitvami pomladi 2022. Tehnologija AIM je na voljo pri kosilnicah Automower® 405X, 415X, 435X AWD in 535 AWD.


Kako ustvariti virtualni zemljevid zelenice? 1. Tehnologija AIM se samodejno posodobi v kosilnici. Ko bo kosilnica posodobljena, bo začela preslikati vašo zelenico. Preslikava lahko traja do dveh tednov, v tem času bo kosilnica s sistemom GPS in senzorji natančno preslikala zelenico.

2. Ko je zbranih dovolj podatkov, vas aplikacija Automower ® Connect obvesti, da je postopek končan.

3. Virtualni zemljevid vrta, ki ga je ustvarila tehnologija AIM*, je zdaj na voljo v možnosti zemljevida aplikaciji Automower® Connect. Do podatkov v realnem času lahko dostopate prek aplikacije tako, da lahko ustvarite območja za bivanje, prilagajate delovna območja in drugo.


* Združljivo s kosilnicami Automower ® 405X, 415X, 435X AWD in 535 AWD.


Upravljanje območja: s popolnim nadzorom in prilagodljivostjo si prilagodite zelenico

Z upravljanjem območja popolnoma prilagodite svoje želje vrta. Tehnologija AIM omogoča preprosto ustvarjanje in praktično upravljanje območij v aplikaciji Automower® Connect, ne da bi morali prilagoditi obstoječo namestitev. Določite in poimenujte različna delovna območja in prilagodite nastavitve, kot so časovni razporedi in višine košnje, da optimizirate delovanje vrta. Vse to iz mobilne naprave. Pri modelih, ki jih tehnologija AIM ne podpira, so na voljo druge rešitve za upravljanje območja Automower®, vključno s področnim stičiščem Automower® in začasno ograjo Automower®.


Visoka natančnost

Tehnologija AIM ustvari virtualni zemljevid zelenice z vgrajenimi senzorji GPS, kar omogoča visoko natančnost pri ogledu vodilnih kablov, omejevalne zanke in položaja kosilnic na virtualnem zemljevidu.


Ustvari prepovedano območje

Tehnologija AIM omogoča prilagajanje zelenice v skladu s spreminjajočimi se zahtevami. Zaradi biotske raznovrstnosti se določenim območjem izogibajte, prav tako se izogibajte območjem z novo posejano travo ali prilagodite košnjo svojim željam.


Ustvari in upravljaj delovna območja

Tehnologija AIM omogoča natančno določanje in ustvarjanje delovnih območij, zaradi česar lahko kosilnice Automower® delujejo v skladu z nastavitvami območja, kot so različni časi in višina košnje.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page