top of page

Varna in tiha robotska kosilnica Husqvarna Automower

Izdelani za varnost

Vsi modeli Automower® ponujajo visoko raven varnosti. Ključnega pomena je trpežna zasnova, ki jo odlikujejo gumijast odbijač, zanesljivi kroglični ležaji in brezkrtačni motor. Robotska kosilnica Automower® samodejno zazna predmete na svoji poti košenja in tako prepreči nastanek škode zaradi trčenja.

Rezila niso fiksna, temveč zglobna in se ob dotiku predmeta takoj zložijo nazaj v rezalno ploščo. Vsako neravnovesje v rezalnem sistemu (zaradi neprimerno nameščenih rezil) je samodejno zaznano. Krajo lahko prepreči alarm, ki se aktivira ob dvigu kosilnice. Alarm je mogoče izklopiti samo z vnosom unikatne kode PIN. Pri izbranih modelih je na voljo tudi sledenje GPS, da lahko gibanje svoje kosilnice spremljate od koder koli na svetu.


Brez hrupa, brez hlapov, brez skrbi

Robotska kosilnica Automower® bo nova najboljša prijateljica vašega vrta in sosedov. Z najmanjšo količino energije ohranja zelenico takšno, kot mora biti, ne potrebuje bencina ali olja, poleg tega pa ne izpušča emisij ali hlapov. Robotska kosilnica Automower® ima najnižje zaznane ravni hrupa na trgu.

Svež rez, ki ga zagotavljajo kot britev ostra rezila, izboljša naravno rast in kakovost trave. Odrezki trave se v zemljo povrnejo kot gnojilo; dlje časa, kot deluje vaša kosilnica, bolj zdrava bo trava. Z nizko porabo energije ter brez goriva in izpustov je kosilnica Automower® okolju prijazna in pametna izbira. To je najnaravnejša pot za košenje zelenice danes in jutri.




2 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page